MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 26, 2016

tiba2 teringin...

 haih susah..tekak kata kalau dh nak makan kena g carik juga! hehe..alkisah ada la 2mgu lepas dtg sini nak makan pulut mangga..skali sampai2 dah abes...kecewa tak terkata la..last week pegi lagi skali..kali ni g awal sebab takut abes hehehe..

suraya tomyam ni sebelah masjid kampung baru...masa g tu kul 4 lebih tempat duduk full ok!rata2 makan nasi kowmok (kedai ni special sebab masakan siam banyak) lama gak tunggu nak dapat meja..
member oder makanan ala2  mee celup tapi nama dia dalam bahasa thai susah nak sebut..dia guna kuewtiow kita rasa2 sikit not bad..masam, manis rasa kuah dia cam sup juga ada bau2 daun ketumbar skit

kita oder pulut mangga & rojak buah pastu air green tea & teh tarik kaww sedap nak mam....hahaha...adoi pulut mangha dia terbaiklah sekejapan je abes..kita ni tak suke pulut sangat tau..tp sejak try pulut mangga dia tros jatuh cinta. kita berani cakap klw korang datang makan sini sure korang rambang mata! seme rasa nak makan!









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

lapar perut tengok gambar pulut mangga tu...sedap ek nana...

eima said... [Reply to comment]

HUIISSHHH NAMPAK SEDAP TANG ROJAK TU LAGI BESH

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ok.nti nk ajak husb pegila..teringin nk mkn pulut mangga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...