MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 28, 2016

2 pasang RM60

 mmg tiap taun tak penah miss lagi terjah bonita warehouse sale ni..ekceli bukan jenama bonita je ada tiamo, elianto ni seme under satu grup bawah aivoria group..mmg berbaloi2...tapi biasa la warehouse gini sape cepat dia dapat..pegi lambat2 tinggal la yg xlawa heheh..

kita terjah ari ahad lepas..orang tak ramai pon xde rebut2 nak pilih brang..xde nak bli apa pon mmg nak cari blusher je dah abes..skali dah sampai nampak plak kasut lawa kemain 2 pasang RM60 tros rembat apa lagi...pastu bli skirt 2 helai

dah keluar aviori, lintas jalan ada warehouse sale kt gudang nicole plak..rembat 3 helai baju darwish saje buat tambah2 baju raya dia..klw nicole ni..seluar keje mmg lawa2 tp size s & m je ada..RM15 je selai..geram nye lahai xde saiz kita

sape nak terjah sila..sementara masih ada masa

Date: 24th June - 3rd July 2016
Time: 10am - 7pm
Venue: 28 Jalan 6/91 ,Taman Shamelin Perkasa ,Batu 3 ½, Cheras, 56100 Kuala Lumpur.
Click here for location map http://www.aivoria.com/website/support.php


tinggi kan?tp xpe sebab wedges shoes xsakit kaki..mak xdaya pakai high heels dah skang
 cantik & selesa sangat..
semalam g setia city mall tgk kasut hitam tu tau bape harga dia??RM129.90 kita bli satu RM30 je ok bai...hahahah
sape nak terjah sila..sementara masih ada masa

Date: 24th June - 3rd July 2016
Time: 10am - 7pm
Venue: 28 Jalan 6/91 ,Taman Shamelin Perkasa ,Batu 3 ½, Cheras, 56100 Kuala Lumpur.
Click here for location map http://www.aivoria.com/website/support.php



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Murah tu Nana..
60 hinggit 2 pasang..
Kena rajin terjah lah ni :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantik sangat..akk pun suka wedges...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...