MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 9, 2016

berjinggut menunggu hadiah ni

 menang dah lama..bulan feb aritu...pastu diam...tak de update sebulan lebih..pastu ada call kata nak buat prize giving..pastu diam sebulan xde update...geram aku pos kt fb dia tanya bile bole amek?sebab orang luar kl seme dh dpt orang kl seme kena tunggu konon nak buat prize giving la apa...

pm senyap tak balas...call dia ckp bos tak available lg xtau bile bole wat prize giving tah apa2..tak proper langsung plan xyah nak prize giving bagai klw pos cam gini awal2 kan senang...dah la orang pm tak penah balas..angin je seme orang yg menang adiah bjinggut xdpt2..

ni lepas 4 bulan br dapat hadiahnya..ok la tq akhirnya sampai juga adiah kita

sekotak beso sampai kt opis
 pad tu nilai dia RM100
 ni paling bes kamera instax market price RM348
dah jual RM200
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...