MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 14, 2016

blogger femes bli biskut sarang semut

 segan tau kita...nebes seme ada...bile dapat pm dari neena kata nak bli biskut sarang semut..ekceli ni dah 2nd time neena oder..last 2 yrs neena penah bli tapi masa amek tu kita tak kesempatan nak jumpe, neena datang amek umah mak time tu kita xde kt umah

so tahun ni dapat la jumpe face to face dengan kajol malaysia ni heheh...sweet sangat orang nye sangat peramah even br first time berjumpa...siap puji2 biskut kita..heheheh..anyway tq neena sudi bli biskut kita...


 saya still buka oder yea kot la kata ada yang nak oder..
oder akan ditutup klw saya btol2 tak larat nak buat je hahaa
skang baru 75 botol tempahan, saya punya target 100botol


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...