MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 9, 2016

celebrate birthday in advance dengan geng contest

 aduii terharunya rasa...kawan2 geng contest kita ni memula ajak makan2 kat bot noodle sebab nak redeem 4 bowls free yang print kt fb tu..last minit gitu diorang kata nak celebrate skali beday kita..elina datang bawa kek ada 6 ketul kek pastu dayat plak datang pon bawa seketol kek besa

iskk..terharu akak tau..kemain awal 10 ari diorang celebrate bday kita...first time try makan kt boat noodle sedap kena dengan tekak kita..air dia cha yen (teh ais) mabelessssssss gile kaww sedappp...tp lepas ni klw nak makan kena amek yang egg noodle (mee kaler kuning) sebab klw clear noodle tu cam kureng skit dia tak terpalut ngan kuah...

tq kengkawan really appreciate usaha korang even tak cukup korum, patut ada lagi 2 ahli join tp depa tak dpt join...

ni kek dari elina ada 6 ketul (2 bekas) sebekas darwish dah makan hehee
 kek dari dayat
 berbelas2 mangkuk ktorg makan hahaa






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah try makan kat sini, macam best je ye...seronoknya ada yg celebrate bufday ye

mama tisya said... [Reply to comment]

teh ais tu mmg sedap...green tea pn sedap tmpt lain kalo bli green tea tkleh minum tp noodle tekak kita tk brp...dessert nanti try sangkaya sedap...sangkaya bkn eskrem tu tp roti cicah sos kaya sedap sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...