MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 13, 2016

first time pegi langkawi bulan puasa

kejadahnya ko g langkawi bulan2 puasa ni..hehe..kita ada keje la sebenarnya..ada meeting & site visit..memula tu plan nye bertiga ngan bos & manager lg sorang..skali last minit kita je kena pegi...ok la..xde hal stakat nak g langkawi sensorang kan..lagipun dh biasa langkawi tu..mana nak tuju mana nak sewa kete seme dah tau xde hal..

so ari rabu tu lepas subuh tros gerak g airport..flight kul 8.20 sementara tunggu tu singgah la toilet ic letak kt poket belakang malas ltk dalam wallet sebab kang nanti nak naik flight dia nak tgk ic lagi kan..elok je setel lepas hajat skali tgk ada ic dalam mangkuk jamban hahah...elok plak tu muka mengadap kita cecepat la celup tangan laju2 haha pastu tah bape puluh kali cuci xyah ckp la..abes bersabun2 tangan hahaha...

masa dalam flight mmg xde orang melayu seme tourist dari china memekak nye la..dia ingat dalam flight tu pasar?nak tido pon tak senang...sampai je airport tros amek kete sewa..amek kete kecik je dah sensorang kan..amek axia..dia bagi RM60 dari kul 9.30 sampai 2.30 ptg.dpt je kete tros gerak g pekan kuah..sampai dalam kul 10 awal lagi nak meeting kul 11 singgah la dlu dataran lang amek2 gambar tanda sampai langkawi kan...(dataran lang tgh renovate so tunggu la nnt lawatan akan dtg kita tgk apa yg dia ubah)

abes je meeting kul 12 tros shoot shopping coklat kat haji ismail group..dah abes soping kira dah jalan dah nak ke aiport tetiba wasap masuk kawan nak kirim coklat..mujor xjauh lg masa tu.patah la balik g hig yang baru plak sampai hig ada ramai plak wasap kirim haha..rezeki diorang la..seb baik kita patah balik bolela deme mengirim..kali ni kita terjah hig yang baru dekat kompleks hig tu..harga sama je..

dah soping2 tu kul 2 terus shoot g airport..masa tu ujan lebat gile..xleh nak lepak2 amek gmbr tepi pantai..so lepak dalam airport je la sementara tunggu flight..sampai kl terus amek erl balik umah..nak naik cab takut stuck ada yg buka puasa dalam cab plak kan..pergh..penat kan dengar?g langkawi balik hari..dah la puasa...dah la sorang2 bole tahan berat coklat2 kiriman kawan2 tu haha..sayang kwn2 nye pasal kan..xpe bukan selalu..


 cuak plak bawa auto haha..kita mmg bawa manual tp ok je..bole je bawa cuma jaranggg sgt bawa kete auto ni



 im wearing shawl from petite_diahoshin
adiah beday tau ni hehe
 masa utk soping!
yang ni kwn kirim







 ni la hasilnye sopingan dalam masa sejam lebey
masa ni berat so terpaksa pecah dua beg ahaha rebeh bahu weh
 kita punya yang ni je lain2 dalam beg tu seme kwn2 kirim

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...