MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 30, 2016

hadiah ipad & star wars bb8 dah dapat

 alhamdulillah..alang2 cuti ari isnin tu pegi amek hadiah sekali..
yang ni menang kt fb total ala kena amek gambar taxi total tu..kita menang atas nama proxy..
nama sendiri tarak ong hehe..
minggu ke 2 menang  star wars bb8
minggu ke 5 menang ipad mini 4
sorry..klw ada yg tanya tk jual ke ipad?kita blom sempat war2kan nak jual..bos dah cop nak beli..hehehe...so senin tu lepas amek je ipad singgah giant kt opis alang2 tros naik opis g bagi kt bos..
yang star wars bb8 tu plak mmg nak jual..market price RM1k nak letgo RM800 sape nk bagi tau k
syukur...duit2 hasil jualan ni la kita nk bawa budak2 jalan2 nanti..moga ada rezeki lebih bole bawa family plak holiday
dah selamat bertukar tanga hehe..bos beli

SAPE NAK BLI MAI WASAP 0197942480


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...