MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 15, 2016

me before you


 cite di adaptasi dari novel

kisah nye sorang pompuan nama lou apply kerja utk jaga william traynor anak orang kaya..dia dulu elok je sihat tapi lepas eksiden kena langgar dengan motor dia lumpuh hanya kepala je bole gerak..lou ni plak cari duit utk bantu family..dia pon terima je la keje tu even dia xde pengalaman jaga orang kurang upaya..sebab gaji lumayan

lou ni orangnye banyak cakap..bebel2..kelakar..pastu fashion kelaut..hahah..baju striking2 corak cam orang tua..pelik2 skit fesyen dia ni..masa memula keje william mmg tak suke ngan lou pandan seblah mata je..siap sound lou dia ckp xyah nak ramah2 ngan dia...sian la lou kena keje ngan org tak suke dia..

tapi xlama tu..slow2 william mula suka ngan lou..diorang jadi kawan..lepas tu lou cuba nak buat aktiviti dengan william bawa g tengok konsert tengok lumba kuda..yang mana selama william lumpuh dunia dia mmg dalam rumah je..tanpa diorang sedar diorang berdua jatuh cinta..lou cuba luah kan perasaa dia tapi william mcm tolak sebab dia tau dia xleh hidup lama...

sedih masa part diorang pegi holiday kat pulau..masa lou luah perasaan dia..tapi lelaki tu xnak lou menderita nanti pasai umur dia xpanjang...nanges2 time ni..lepas tu dipendekkan cite..william meninggal...dia ada tinggalkan sikit harta utk lou capai cita2 nak blaja dalam bidang fesyen kt paris..sedih..serius cite ni best..love story yang clean xde adegan tak patut...ada part lawak2..sengal2 ubi hahaa..si lou la kelakar skit watak dia

sangat rekemen cite ni bagi kaki wayang sila tengok!

 part sedih ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

byk yg kata best and sedih cita. tapi...tak berkesempatan lagi nak tgk.. lama giler tak tgk wayang & byk cita yg dah terlepas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...