MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 2, 2016

new collections from petite_diahoshin

nila second shawl kita yang bercorak...seme shawl yang ada seme plain je..sebabnye kebanyakan baju keje mmg jenis bercorak..jarang ada baju keje yang plain so tak sesuai nak pakai shawl bercorak dengan baju bercorak...aritu sebelum diah launch kat public dia launch kt ktorg dulu suh pilih hehehe

so kita terbekenan dengan kaler pepel itam ni tros cop..yang besnye xyah gosok
sesuai sgt utk insan2 pemalas cam kita ni hahaha
kadang pagi2 g keje time tu la hegeh2 nk iron baju nak iron shawl
 minat nak bli sila terjah IG 
 petite_diahoshin


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

su8e pon suke dengan shawl2 diah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...