MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 28, 2016

rezeki ramadhan

 alhamdulillah dengan rezeki allah yang tak putus2...sebenarnya skang ni kita agk slow join contest..byk yg terlepas sebab bz siapkan tempahan kuih raya..so bile kita lama tak join contest mood tu agak merundum..kena cari mood balik lepas raya ni pulun..

ni kemenangan minggu lepas & latest semalam...

menang kt fb hemaviton, kali ke-2 mng kt fb ni
dapat tiket wayang gsc
 ni menang kt fb kb mall contest look a like
alhamdulillah gambar ni rasanya dah 3 kali menang grand prize contest look a like..memang jadi modal la lepas ni klw ada contest look a like mmg taruk gambar ni hehee
hadiah dia dpt makan kt manhattan fish market (branch kota bharu) nampak gaya sedekah kt sepupu la...nak tgu balik kb lambat lg taun depan pastu satu lg hadiah perfume ralph lauren

yang latest semalam menang 4 keping preview pass cite tarzan
yess mmg nak sgt tgk cite ni..ni antara cite dalam list kita dapat plak tiket free jimat la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...