MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 17, 2016

rezeki

tq kepada yang memberi..
ada task skit aritu so sebagai token dapat la ni..
bole la guna nanti banyak plak tiket wayang tak guna lagi ni arap sempat guna before expired
.
ni dapat dari fb pixy malaysia
ekceli aritu pixy ada minta komen sape2 guna produk pixy just komen dah berapa lama guna produk dia..kita pon komen je la..xlama diorang pm suruh komen tips utk kelihatan cantik dengan produk pixy...kita pon bg la cadangan gitu gini..tau2 dapat hadiah ni dari diorang...best gile..kita mmg pengguna setia pixy dah berzaman2 guna bedak pixy ni..skang ada bb cream plak baru tau
 ni paling cantik ingatkan loket ke apa
 skali thum drive da...
 ni hadiah dari cheekabo warmiesbabes suit
baju ni mcm akan elakkan dari sejuk la klw mandi kt swimming pool kain dia tebal..semalam mamat tu gatal nak pakai pastu menggelupur suh buka..panas dia kata hahaha...mahal kemain RM159.90 seb baik dapat free klw nak beli?memang takkkk lah



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...