MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 7, 2016

scm got style prize giving ceremony

 ari ahad lepas tiba la masa acara kemuncak scm got style 2016 (style lahh sangat hahah) masa submit gambar kemain la style..pastu bile dpt masuk finale mmg aku orang paling tak style..hahah saje malas nak style2 sebab mmg target nak menang conso...aritu kan ktorg 15 pemenang ni dah dapat voucher RM500 untuk shopping dekat setia city mall..so memasing dah shopping habis dengan RM500 tu kena plak attend photshoot, abes phtoshoot ada plak penjurian dekat ig setia city mall..yang mana markah di kira 60% dari juri 40% dari like orang ramai..dekat 2minggu juga voting period nye

so ahad lepas baru la upacara penyampaian hadiah nye..kira ni contest dalam contest lah..sonok kan?aritu dah dpt RM500 kali ni seme pemenang conso dapat RM200 voucher dari setia city mall yang mana voucher bole beli APA SAHAJA dalam setia city mall..nak bli baju ke nak makan ke apa saje...sebab dah mmg target nak conso..so mmg kita dapat la adiah conso tu hehe..seme peserta tak pulang tangan kosong..conso seme dapat voucher RM200 setia mall plak tu ada lagi mcm2 voucher dalam envelope

- voucher RM40 lovely lace
- voucher RM30 miss t
- voucher RM40 belle
- vouhcer RM20 fat burger
- voucher 25% less elianto
- gsc movie ticket

total voucher dalam RM100 lebih la nilai dia..tambah RM200 setia city mall voucher dalam RM300 gitu hadiah pemenang conso dapat...syukur alhamdulillah...result aritu grand prize dimenangi kat siema..geng contest juga ni..dalam contest ni 2 orang yg mmg kita kenal dikmas & kak siema..so ada geng la kita aritu borak2...

dah abes penyampaian adiah..apa lagi seme pakat redeem hadiah diorang hari tu juga..apa taknye nak pegi setia city mall bole tahan jauh kan..so dah alang2 tu mmg terus redeem je...abes semua voucher kita redeem kecuali setia city mall voucher sebab xleh guna weken & public holiday..so kena amek cuti 1 ari weekday utk shopping..RM200 lepas la bli baju raya anak2 kat padini kan...hehehe....

selpie seketol dalam toilet

 tahniah kak siema! dapat 2k shopping voucher
ngan setahun fitness first membership
 ucapan dari GM setia city mall

majlis dia buat dekat food & co
 geng2 contest


ni la segala mak nenek voucher tu
 setia city mall voucher RM200
 elianto less 25%
 rembat lip gloss
 belle voucher RM40
 dapat 5 tali pinggang (sebab kat belle tu seme baju corak cam orang tua kita xminat pastu byk eksesori kita plak xpakai..so kita nampak belt ni je heheh yg kena di mata)
 lovely lace voucher RM40
 bli perfume kereta & getah rambut
 miss t RM30
 bli botol air mia buy 1 free 1 pastu nak cukupkan lg bli getah rambut
 rm20 voucher fatburger
 redeem choc milkshake & fries
 gsc tix bole guna kt setia city mall je...expired july so apa lagi terus redeem
 tgk cite me before you
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sronok mcm2 adiah dpt..kalo dh kena redeem situ mmg trus bli la kn...kita pn tk smp2 lg mall ni sbb jauh ...dlu ms opis kt port klang diorang kata dkt tp tk sempt juga singgah hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

wow..bestnya...semoga terus murah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...