MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 29, 2016

Shopping alone heaven tau!

 yes...klw tanya suke sopping sorang atau berteman?jawapan kita SORANG..hehe..lagi bebas..lagi aman..suka hati la nak duduk bape lama dalam kedai..suka ati la nak g mana2 kedai..suka ati la nak try bape puluh pasang baju pon xde orang sakit ati nak tunggu hahaha..

ni cite senin aritu..apply cuti sebab nak shopping raya..mmg tiap taun gitu..last year pon apply cuti nak soping kat sogo..blom buka pintu sogo tu kita dah tercongok tunggu..yang sonoknya shopping time weekdays orang tak ramai..so xde la nak q lama2..xde la berebut2 nk pilih baju yg kita nak..

tahun ni jauh skit shopping raya nya..kt setia city mall sana..nape sana?salah satu sebab nak guna shopping voucher RM200 hadiah setia city mall..voucher hanya bole guna time weekday je..sesambil..trip shopping kali ni bli baju kakak mia sikit2..baju adik aritu dah beli sebelum raya sikit2..kira shopping kali ni just nak tambah2 je baju raya diorang..

baju2 kakak bli kat brand outlet ada promo murah2 je..lepas tu g redeem voucher RM200 rembat 4 helai skirt utk g keje abes tu turun plak kat padini bli baju 2 helai..


 ada yg tegur dah kurus...
ala bulan puasa kan..kurus la cer tgk pas raya nnt jadi apa hahaha..
kita makan time berbuka je..sahur tak makan..berbuka plak sepanjang ramadhan ni rasanya 6x baru makan nasi..lain2 seme menu bukan nasi

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg syok sopping time weekdays..and sopping sorg senang hehe

eima said... [Reply to comment]

senang nk memilih tambah pulak time org shopping ni ... pack gile ... klu pi time weekday ...lega sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...