MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 1, 2016

tq vit's!

 serius tak pernah dengan mehun, laksa, brand ni..first time tau kewujudan brand ni hehe..aritu kan menang contest kat fb diorang..so ari senin ritu diorang anta wakil bagi adiah..sampai ke opis anta..bagus btol organizer..kita menang ngan kakak skali..dia anta sekali la..lepas tu kena amek gambar dia cakap ada tak sape2 bole wakilkan kakak kita tu kena amek pic ngan goodies bag

kebetulan ada pakcik jaga parking kt opis tu dok melepak panggil la dia jadi proxy..hahah...lepas tu upah la dia ngan meggi ada dalam beg tu..sonok kemain pakcik dapat meggi brand vit's kita tak gemor pon makan megi2 ni...kasi je la pakcik tu

tak abes sini je..dalam beg tu ada mcm2 jenis noodle, nanti ada task kena amek gmbr makanan yg dah siap di masak akan ada contest pulak utl 50 winner tu



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Yanty Lee said... [Reply to comment]

Baru tahu gak brand ni.. waiting for ur next updates then...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...