MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 19, 2016

12 syawal : beraya umah atok micai & embah

 raya kan sebulan...hehehe ni aktiviti ari ahad..memenuhi jemputan open house abah & mama (parents nana keding) ktorg tiap tahun mmg wajib la beraya umah atok micai..

nak amek gambar mmg mencabar la hai...ada je yang tak complete...hahah mcm2 ragam time amek gambar..penat gelak je rasa...tengah elok2 seme duduk qisya bangun..dah qisya datang amie plak berlari keluar...dah elok2 seme awish plak nak g naik tangga hahha..huru hara btol

tu blom campo anak2 masing2 bercakaran...
adam & amie : geng xde gado2
amie & awish : xle jumpe nak gado je keje
amie & qisya : kadang2 dtg angin dia, dia gado..aritu dia sepak pipi mek hahaha..mlalak kawan...
menurut perhatian ibu la qisya xde hal...adam pon jenis xde buat orang elok je main..awish ngan amie paling kuat gado! pantang jumpe hehehe...tu abah cakap mak2 bff tapi anak2 seme bercakau je keje hahahah...

ok pose skit ootd sebelum keluar umah..pose ootd wajib ok masuk contest kan..hehee
suke plak tgk gambau ni masa mia nak snap tiba2 angin lalu dtang jadi kembang baju tu efek angin tiup hahaha..
kang ada yg tanya  baju bli mana ok kita jawab siap2
skirt tu redeem voucher RM200 rembat 4 lai skirt kat mc vogue setia city mall
baju plak kita mix and match je bli kat time square




 macek atok & embah jemput dtg open house



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok berkumpul yee

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

seronok tgk :)
moga trus bersahabat sampai bila2
anak2 plz behave okeh, masa kecik gadoh, masa beso sok dorang bff la ni hehe.. qisya n kakak mia banyak bodyguard jaga :)

eima said... [Reply to comment]

bgs la korg ni ... bff till the last

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Meriah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...