MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 14, 2016

2 syawal

 ke mana kita 2 syawal?memang tak beraya mana2....pagi sampai petang duduk rumah membesarkan bdan hahaha...petang tu kul 5 pegi ss16 anta rendang silent reader blog kita order..sesambil tu beraya umah dia sekali..dia jemput open house...sory tuan umah kita datang tak berbaju raya..selamba je raya ke-2 datang umah orang pakai selaur jeans hahah..

xde bukan apa..kita mmg ada plan lepas anta rendang nak bawa budak2 tgk wayang..sian diorang bosan satu ari dok umah tak g mana2...tu pasal malas pakai baju raya...segan gile plak..tetamu seme vogue2 pakai baju raya..tu kita makan cepat2 tros balik kekeke...

abes anta rendang g aeon au2 kakak nak tgk cite alice through the walking glass...dalam wayang ada la 7 ketol umat..mana2 senaseb ngan ktorg raya kl xtau nak tuju mana..last2 beraya dalam wayang hahahah....

tq myra sudi jemput beraya


 haihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ibu dah lama xkeluar bertiga ngan budak2..
sebab takut xde kekuatan, darwish ni lain mcm sikit lasak dia...tp sekali sekala ibu kena berkorban juga, kena tahan mental & fizikal bawa dia keluar bertiga gini




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

baguih la nana..kuat melayan darwish punya lasak yg sama mcm izz....sue mmg tak da kekuatan kalo nak kuar dengan izz tu, rela bawak syawal atau mirza kalo nak keluar sorang

YieN said... [Reply to comment]

Tak pernah keluar dgn anak2 tanpa suami sebab mmg x yakin pon bole handle 2 budak tu, haha~~

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mcm akk la..aish xdpr dikawal...so mmg pk byk kli kot nk bwk kua..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...