MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 15, 2016

3 syawal beraya rumah kawan2

3 syawal baru la sambung beraya..dah raya ke-2 tu tak beraya kan..so raya ke3 cari la mana umah kawan2 yg bole beraya...gini la naseb org kelumpo..nak raya umah orang seme orang balik kampung..so raya je la mana umah kwn2 yg ada yg tak balik kg tu...

ok ramai plak yg tanya baju raya kita bli kt mana, baju ni bli kat http://vercato.com/
bli lama dah..konon2 nak buat baju raya pertama..skali ternampak baju riazanggun warna pepel tu tros terbekenan..so jadi la ni baju raya ke-2 kononnye...tp raya ke-2 tak ke mana so membawa la dia ke raya ke3 heheh...

umah pertama beraya umah mak mertua diah kt kepong.makan mehun sup sandakan special ko...lepas tu beraya umah kak ari, kawan baru kita yg kenal masa g medan aritu...kebetulan akak ni kaki travel juga..so kita dah plan next trip nk g bersama2.. abes raya kt selayang g ampang plak umah kawan skolah, masrihati skang ni dia jadi geng contest juga sebab dia pon aktif join contest. abes la raya ke-3 kita dengan beraya 3 buah umah...naseb baik darwish behave! mujor! hahahaa








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yang penting kuruih tau..suke...suke...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nana cantek bila pakai biru ni :)
naik seri ayu chewah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...