MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 15, 2016

4 syawal ke mana?

klw 1 syawal g beraya 2 syawal tak raya, 3 syawal beraya maka 4 syawal tak beraya plak hahaa..bole main selang2 plak kan...

4 syawal pagi2 bawa budak2 g makan roti canai..rindu tiak mamak sbulan xjumpe kan....hahahah....bebudak dua ni kan ada gen mamak2 sket roti canai mmg kegemaran diorang la..bagi roti sorang sbijik abes licin!

and mcm biasa bile ko dah ready keluar bertiga gini ko kena ada satu kekuatan mental dan fizikal hahaha...darwish owh darwish ko klw tak buat hal mmg tak sah!saba..ibu mmg kena saba ngan ko banyak2 nak oiiii.............sekian cerita raya kita masa cuti panjang aritu..gini la naseb orang beraya di kelumpo..mana tau esok2 kita dah kampung lain bole la beraya kt kampung plak kan...eh! lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahaha.......



aritu ibu dah offer sape nak gigit jari dia jemput dtg umah
tp xde sape datang
so ibu je la gigit jari montok dia tu hahaha
menu 4 syawal umah mak kita nasi kerabu yo!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hahahaah..! nana, nana.. :D
geng belang yg comey2 semuanya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...