MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 12, 2016

kembali bekerja

 hai seme...ada baik kah?sudah keje kah?

kita arini baru start koje...semalam cuti lagi..ada urusan nak settle kan...kita kasi teaser skit la gambo raya 2 keping...

1st syawal & 3rd syawal je beraya...lain2 syawal tak membuta...merayap shopping mall hahaha..tu la kisah orang beraya di kelumpo...gambo raya pon baru transfer dalam pc tadi nanti la nak pilih2 gambo menarik nak share sini nnt

1 syawal
 3 syawal
sorry la klw rasa menyampah nengok gamba acah2 model ni xyah nengok k ahahaha
pasainye kita ni byk join contest ootd raya kt insta
so kena la pose hover skit cam ni kan
tp xnak tengok xpe bole g blog org lain ahahahhaa
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ada gaya model

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yang penting baju biru kuruih ok...cun2...

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

cantiknya...baju yg no 2 tu beli kat mana nana? salam aidilfitri...

eima said... [Reply to comment]

cantik bj dan mmg ada gaya model pun ....

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

Cantik baju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...