MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 1, 2016

last day bekerja

 hai seme...arini last day keje dah....mmg dari pagi xde mood nak buat keje...sampai opis mmg tak saba tunggu petang je..sebab apa....haa nanti pas raya la cite huahuahua....ok arini sebab eksited sangat last day keje kan..kita berbaju kebaya kimono raya tahun 2014 punya baju..mujor muat kain je ketat sket hehehe....

office kami bagi cuti free ari jumaat je uols..isnin & selasa tu compulsory leave....kena tolak la cuti akak 2 ari..padahal klw ikut plan asal mmg nak keje lagi ari selasa..tapi opis tutup awal..so kita redho je la bercuti awal..

cam biasa..raya tahun ni di kelumpo la....mana lagi..so kepada kawan2 yang mana nak balik beraya, hati2 memandu..kita jumpe lagi lepas raya..minta maaf semua klw ada salah silap selama berblog ni kan...kepada semua customer biskut sarang semut saya yang gugel jumpe kt blog saya ni..tq saya ucapkan..sudi oder biskut raya dengan saya..ada rezeki kita jmpe lagi tahun depan yea..tahun ni tutup oder dah...

 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

slamat ari raya..rmi lastday arini...kita kj lg nextweek sbb thn ni raya kl tk blk klate

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Selamat hari raya Nana,
Kemaafan dipinta jika ada komen yg mengguris perasaan,
Berhati-hati dijalan raya,
Semoga selamat sampai ke destinasi,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...