MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 18, 2016

majlis open house & birthday darwish

dah lama betul tak buat open house...rasanya lepas kawen dulu mmg tak pernah buat open house...last masa tak kawen dulu buat.alhamdulillah...ada rezeki lebih raya ni..rezeki bonus, rezeki meniaga kuih raya..so bole la kita buat makan2 skit panggil kawan2

pada yang tak diundang jangan kecik hati k..saya tak buat besar2 pon..xde buka khemah bagai..tak de oder2 katering bagai semua masak sendiri..buat majlis kecik2 panggil kawan2 mana rapat je..umah parents kita pon bukan banglo nak ajak ramai2 tak muat umah heheh....

menu special aritu nasi kerabu, (menu yang ramai orang tanya masa start wasap invitation) lepas tu rendang paru (harus lah ada kan..kata tokei rendang paru) rendang ayam,speghetti & kek coklat.cuma nasi kerabu je mak kita masak lain2 kita masak

bole tahan ramai juga jemputan yang datang..terima kasih kawan2..terima kasih untuk hadiah2, duit raya untuk damia & darwish..tq juga ada yang bawa big apple.tq semua..doakan la saya menang lagi besar..........makanya bole la saya buat besar2 an skit hehehe...



nasi kerabu the best
kita just goreng daging tu je
rendang paru,dah beraya umah tokei rendang paru kan mesti la ada menu ni
rendang ayam
speghetti
.
kek coklat sendiri bikin juga
ni lepas siap letak topping
ni bila dah tepek edible image, kawan kita elina tlg design kan, pastu kita wasap kt kedai kek pistachio suh diorang print, klw size L gini RM20
beday boy


mak pengantin..eh! hahaha sebelum majlis start kita pose seketol dua dlu join ootd contest
baju ni kita mix and match je..baju dah bli lama bln 1 aritu, kain plak bli masa bln 4 masa balik kelantan, bli kain batik lepas pastu anta tailor jait, jumaat lepas baru siap kain hehehe...kemain lama peram2 kan br anto tailor, buat skirt  6 panel
tq jue sudi datang
bff
geng contest kak liza & ziema
geng kolej fiza & hani
geng blogger sue
kawan opis lama kak ana
.
geng contest jg dikmas
ni complete geng kolej bebudak secretary
ni tetamu last tgk muka tuan umah dah abes battery, time ni dah sakit kepala nyut2 dah

p/s; terima kasih banyak kepada semua yang datang..minta maaf kalau ada terkurang sana sini..terima kasih untuk hadiah2 & duit raya untuk damia & darwish


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

menu fav..xdpt dtg aritu...dr pg dh kuar beraya jauh..tunjuk kt tisya yg video darwish busday siap ada suara gopal ek gelak tisya..ms tu tgh stuck jammed

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

TQ na, sudi invite sue....mmg best abis la menu2 haritu...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bestnya...akk suka sangat nasi kerabu home made...tp nampak nasi kerabu ma sis mmg tau sedap

eima said... [Reply to comment]

happy belated birthday darwisy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...