MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 26, 2016

menang cash RM250 dari surifm




alhamdulillah..syukur rezeki syawal...dah banyak abes duit g redang dapat cover balik skit lepas abes holiday hehe..tq suriafm!. ok ni contest paling senang...contest paling kita suke..submit selfie yang kreatif pastu menang RM250. semalam baru contest ni mula...ada banyak masa lagi korang juga bole join tapi makesure SELFIE yea..selfie menarik & kreatif dengan hashtag #SelfieSURIAfm #cantikweyy

kita submit gambar ni pagi semalam kul 10 gitu...dalam pada tu dia dah umumkan 2 pemenang..sehari ada 4 segmen so ada 4 lah pemenang..dalam kul 12.30 dapat dm dari suria fm minta details katanya tersenarai dalam shortlisted..so dia suh tunggu je dengar radio kot2 nama kita diumumkan sebagai pemenang..

bile dejay dah announce nama ig kita, kena cepat2 call dalam masa 30 minit untuk menang RM250..selalu nye kt opis dengar sinar kan..so semalam 1 hari dengar suria hehe...nebes juga la tunggu dia umumkan sape pemenang ye la..even dia dah dm blom tentu kita yg menang kan..mana taknya beratus2 orang submit gambar...

dalam kul 4.30 petang dejay announce IG fauz4na kena call dalam masa 30 minit..kita pon cepat2 la call...pastu diorang buat recording dulu..wish tahniah bagai...dalam 15 minit lepas tu baru dia siarkan rakaman tadi...sempat la juga record suara sendiri hehehe...

so kepada korang yg kaki selfie tu cepat2 la join tak susah pon bole usha IG suriafm, keyword dia be creative..jangan tiru gambar2 pemenang sebelum2 sure dia xkan amek gambar yg sama lagi dah kan?& tips kita nak share selfie ok bukan wefie...gambar tu mesti gambar korang amek gamba sendiri sorang diri...dia dh ckp cakap beramai2 tak dikira selfie.

gambar redang pertama menang contest..
fresh lagi gambar ni blom cukup seminggu lagi hehehe
tahniah juga kepada kawan2 kita dayat & daud yg menang awal pagi


 ni kira rekod dejay call hehehe...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...