MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 13, 2016

menang Grand prize meriah raya bersama ellgy plus

alhamdulillah...rezeki holiday lagi..ni menang masa syawal ke-3...rezeki syawal nama dia ni..
contest ni kena upload kt fb cite pasal persiapan raya klw tak salah based on caption juga..kita ni klw contest slogan terus terang kata mmg out..sekali sekala je mengena..masa buat pantun ni pon the spot xde fikir2 2,3 hari nak karang pantun tu

aritu masa dah menang kelam kabut la cari resit..tak tau mana letak?adui sakit jantung rasanya...kita jenuh la pm seme kwn2 contest seme xde resit..tak cukup tu kita pm juga peserta2 yang join tp kita tak kenal..ada la jumpa sorang yg ada resit...kita konon nak beli la...klw ikutkan harga produk tu RM25 je..kita mmg ada niat nak bayar RM100 klw sape2 sudi bagi resit tu..tapi sorang hamba allah yang ada resit ni kata dia nak jual resit dia dengan harga RM200 saya ulang RM200 ok..harga barang RM25 je..8 kali ganda dia up rege tau!

masa tu kita xde fikir apa la..sebab terdesak so kita cakap kita book dulu (book mulut je) incase organizer minta resit dalam contest period terpaksa la kita beli juga dekat dia..sebab menang grand prize kan..klw menang saguhati kita xkisah je klw burn, ni hadiah gp RM2k sorang nilai dia...

2 ari lepas pm ellgy plus details..dia minta pm resit..so kita tanya nak resit date bile..ellgy kata xkisah date asalkan beli kat guardian..allah..time tu rasa nak melompat....gembira tak terkata..selamat duit aku RM200..ni la nama klw dah rezeki kan...alhamdulillah..syukur sangat2..

biasa la klw join contest ni kdg organizer straight nak resit dalam period contest..ada tu kata nak resit tapi bila nak claim prize dia xminta plak resit..nasib2 la...huhuhu..ni mmg naseb juga la ni..naseb diorang tak minta resit dari date 7-30 june 2016


 ni la hadiah grand prize 2d1n stay at the banjaran hotspring retreat ipoh worth RM2k sorang..ada 3 winner GP
 gambar ngan anak buah ni dah 2x menang contest raya
last year menang contest shokubutsu dapat supply setahun punya sabun mandi
 ni yg menang last year
p/s : saya percaya pada rezeki..banyak kita memberi banyak juga yg kita dapat..alhamdulillah yang sikit kita kongsi bersama...tak kan kurang rezeki kita dengan bersedekah :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki menang GP..tahniah...smp 200 ye die nk jual resit...mujur bole bli brg resit bkn date tu kn

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana

eima said... [Reply to comment]

tahniah ,,, hadiah gp yg best tu

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

suka p/s nana tu..
tahniah nana! berkat sabar dlm dunia contest, tabah dlm dunia realiti, byk ganjaran yg nana dpt.. moga trus bahagia bersama anak2 dan keluarga tercinta

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

Tahniahhh.. Kite menang conso je.. Kelam kabit gak nk cr resit.. Tp seb bek leh bg resit bile2 je.. Hehhhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...