MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 1, 2016

preview screening tarzan the legend of tarzan

 ari rabu bawa adik2 & kakak g tgk tarzan..dah kita menang 4 tiket kakak plak menang 4 tiket so ada 8 tiket kt situ..apa lagi angkut la adik2 seme buka puasa kat luar..tinggal la ma ngan abah je berbuka kt umah hehehe..jarang2 berlaku gini ktorg buka puasa ramai2 kt luar gini..almaklum ler...ktorg adik badik mmg jarang keluar ramai2 cam gini

memandangkan one utama tu besar yg amat..so kita malas cari tmpt makan jauh2 mmg cari kedai2 area tgv je senang xyah kejar2 nak g wayang..ngan bawa budak darwish tu paham2 je la kan...haih..mujor ada adik2 tlg tengokkan..klw kita g bertiga je mmg masak la..masak beb! hahaha..dia punya tak duduk diam tu tuhan je yg tau.....tu pasallllllllllllllll la kita malas bawa budak2 jalan sebab darwish la nye angkara...risau la takut terlepas pandang hilang dari mata ke..sebab penah jadi dia nyorok2 dalam baju cuak kita cari..jerit2 cam org gile haha..lepas tu mmg serik rasa nk bawa keluar klw xde berteman

ok nak cite skit pasal tarzan, bagi kita la cite dia so..so aje..kita expect sangat tinggi tapi cam kuciwa skit...cite banyak flash back aku mmg kureng gemor cite2 flashback ni..tp bab dia bergayut2 bab dia berlawan tu mmg best la cuma overall bagi kita tak best sangat..seb baik free kan..lagi best cite the rock central intelligence tu


 cuba peratikan jari darwish hahaha..nemuk kan?cam jari ibu
 buka kt mcd je la..ni je yg budak2 makan




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

ztie said... [Reply to comment]

camne cerita ni sis? ok tak? nak pegi tgk tapi tkt tak seronok pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...