MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 26, 2016

redang trip : long beach redang

ok settle check in..kita decide nak amek2 gambar dulu..cari port2 menarik utk amek gambar...sebab esoknya dah sebok nak snokerling kan..takut tak sempat nak amek2 gambar..plus sebelum muka rentung baik kita amek gambar dulu haha..esok2 dah hitam hangit xlawa dah gambo seme gelap je nampak gigi kan...

ok port amek gambar ni dekat depan laguna redang (antara tempat yg high class la) ada satu jambatan nak pegi ke reef resort.eh ok sebelum tu meh kita senaraikan resort2 yang ada mengikut turutan dari tepi pantai ke sini sampai hujung sana, so that nanti korang senang nak gugel resort mana satu nak stay kalau datang sini

1. reef resort
2. laguna resort
3. redang beach resort
4. lagoon resort
5. redang bay resort
6. redang paradise resort
7. redang pelangi resort
8 coral redang resort
9. sari pacifica resort (5 star sesuai utk honeymoon)
10. holiday resort 

amek gambar dari atas jambatan ni memang bole nampak view yang cantik...kita amek gambar pakai iphone 5 je plus edit skit2 kt photoscape tu pon org cakap lawa...blom amek pakai dslr lagi tu..(malas bawa dlsr berat) hehehe...

abes2 amek gambar sempat juga tukar baju pastu mandi dalam stengah jam depan chalet je..siap nampak bb shark wei..kemain jinak berenang2 kat kaki...



.
.
.
cantik kan?sumpah cantik..masyallah tak terkata rasa kenapa lah dari dulu aku tak datang sini...
mcm dalam syurga rasa...ni dah cantik syurga tah camane lagi cantik kan







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...