MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 12, 2016

boat noodle

ahad lepas kawan ajak makan boat noodle, ok kita pon nak try sangkaya kat boat noodle sebab ramai kata sedap kan..aritu masa first time try makan xoder plak sangkaya tu...second time makan kat time square sangkaya out of stock..ingatkan nak makan la kt time square juga konon2 bole shopping baju..seb baik call dulu boat noodle BTS tu skali dia ckp mmg xde stok..seb baik..so pegi la cari boat noodle lain..cari paling dekat ngan umah kat m3 mall taman melati

satu je tak suke makan sini meja kecik! hahah..xpuas rasa nak makan..dah la oder mcm2 sempit2 la mangkuk atas meja.oleh sebab dh pandai makan boat noodle kan..so noodle dia kita amek yang egg noodle tu 2 mangkuk (mee warna kuning) pastu amek meatball & sangkaya tak lupa teh ais dia yg sedap gile tu nama cha yen klw tak salah haa ko..amek kemain banyak makan kan?sedapppppp semua sedappppppp kita suke




.
serius sedap sangkaya ni roti steam dia lembut pastu kaya tu ada susu cair ahhh mleleh plak air lior


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg fav la sangkaya tu...sedap sgt...kita yg noodle tu tk brp kena ngan tekak...teh ais tu pn sodap

ztie said... [Reply to comment]

mcm sedap jer roti tu dgn side dia huhu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

uittsss.dekat je dengan rumah ahkak...nti nak bwk anak2 dtg makan kat boat noddles ni..tak penah cuba lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...