MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 10, 2016

durian with a cause charity event

ok sebelum kita cerita pasal event durian ahad ni..kita share dulu kenduri durian yang kita pegi last week...tq so much dekat neena anuar blogger femes aka kajol malaysia sebab dia war2kan kat fb sape nak makan durian free?kita cepat2 la pm ehehe..mmg kebetulan aritu air liur cam meleleh2 je  nk makan durian..mmg minggu tu kiranya mengidam durian tahap2 kronik punya...

mcm orang ngantuk di sorong bantal kan...hehe..tak sangka plak kita terpilih..sebab organizer nak tgk blog uv dulu baru bole dijemput..dah rezeki la nama dia ni...disebabkan event ni ari keje so lewat skit la kita sampai...kul 8 ngam2 sampai kt durian king ttdi, location dia set je waze tu pegi pasar ttdi btol2 belakang pasar kt area parking tu..

masa sampai tu neena, diya & bella dah siap makan dah berbiji2 durian diorang baham hahaha..so kita sampai je sambung la baham bersama2..memula try black thorn (first time try durian ni) pastu makan xo, pastu durian king last skali bilas ngan cendul durian yummy!!!

sumpah ni la first time kita tau nama2 durian selain musang king...antara durian2 yang ada aritu jenis
- black thorn (paling mahal ok..bukan musang king paling mahal)
- durian xo
-durian musang king
ni 3 jenis yang kita orang makan...tapi antara yg ada kat kedai aritu antaranya chok kiok, jantung, hor-lor, udang merah, green bamboo..ha amek ko..penah dengar tak nama2 tu?hehehe...walaupon tak de la sampai 2,3 biji kita makan..tapi puas ok PUAS dapat makan durian berkualiti..

ok untuk kawan2 yang teringin nak makan durian2 terbaik ni mari lah beramai2 terjah durian king ttdi pada 14/8/2016 sempena durian with a cause charity event yg akan diadakan anda boleh makan sebanyak mana anda nak dengan hanya bayar RM50,marilah kita bantu rumah2 pertubuhan ni sambil makan sambil menderma ok!details bole tengok kt bawah sana


durian xo
yummy cendul durian!
raja musang












Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...