MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 1, 2016

hadiah yang seprise dari bonia

allah..tekejut akak bile dapat hadiah dari bonia ni...kemain besau kotak dia..dalam hati xterfikir pon dapat hadiah beg..cuma terfikir maybe dapat hadiah voucher kot...masa menang tu diorang dah bagitau yang hadiah ada sepasang maksud dia 2 la..& nilai hadiah juga dah tau RM2k

minggu lepas adiah ni sampai..buka2 kotak ada 2 ketol beg bonia yang comei...tapi sayang kita jenis xminat beg mcm ni..mmg xde dalam sejarah kita pakai beg berpetak keras gini kita suke design beg yang lembut2 je...

tak sangka kan harga seketol RM999 bole nengok kat zalora itulah harganya..
ada kawan pm kita nak beli dia cakap ada tgk kat aeon RM890 after less..
ok kita nak letgo dua2 beg ni...yang pasti bukan RM999 bukan juga mcm harga aeon after less RM890 tapi lagi murah dari tu...
awak minat?whataspp saya 0197942480 kita deal kt wasap sampai jadi ok?
so far dedua beg ni blom ada orang beli lagi..yang tanya2 ramai la heheheh
beg ni dua2 bole jadi sling beg ada tali panjang dalam beg tu saya tak buka biar dia dalam plastik gitu sebab nak jual kan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

wanmulianidotcom said... [Reply to comment]

bestnye dapat beg freee...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! Ayu ada gak masuk contest ni..tapi tak menang.. anyway..happy for you.. murah rezeki..kena belajar ni..

dorsett pink said... [Reply to comment]

best la dapat beg free tapi ruginya tak pakai.. huhu. mesti bonia frust sebab nan tak suka. hehe

Wawa Yusoff said... [Reply to comment]

rezekiiiii.... untung :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Beg tengok gini memang tak sangka dekat seribu ha rega..
Dasat gak.. kalau MJ konpem tak beli, tapi dapat pree kira rezeki la..
Tahniah ye kak :)

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

pakai la nana. cantik tuh!!!
untung nyer dpt handbag bonia secantik tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...