MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 16, 2016

hadiah

alhamdulillah..rezeki kecik2 hasil kemenangan contest..

aritu menang gambar raya kt fb nexus bansgar south dapat voucher RM200, pastu ahad tu kita pegi la konon2 nak redeem voucher skali sampai2 baru tau nexus tu tempat makan je..xde kedai2 lain hehe...so balik la kita dengan hampa xle redeem voucher..tak pe lain kali bole terjah redeem voucher hanya utk makan..kedai makan best2 plak tu ada starbucks, paparich, pastu mcm2 cafe menarik2 seme..jenuh la nak makan sampai RM200 ni nak kena bawa rombongan cik kiah ke apa ni hehehe..


ni plak menang ootd nu sentral dapat goodies bag ada mcm2 voucher dalam tu
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nieyl said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...
sentiasa dimurahkan rezeki...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

murah rezki nana.. suka nengok :)

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Alhamdulillah..
Murah rezeki nana sekeluaga

IdaShazana said... [Reply to comment]

murah sangat rezeki

eima said... [Reply to comment]

tahniah .... murah rezeki selalu

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

tahniah.. murah rezeki slealu..

Ainin Sobiha Salim said... [Reply to comment]

Wahhh..bestnya..selalu menang hadiah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...