MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 11, 2016

movie time!

ok weken aritu mmg keje tgk wayang je..sebab dah sebulan tak tgk wayang kan..kaki menggeletis2 je nak g wayang hahaha...lagipun nak menghabiskan tiket2 wayang yang dapat sebelum expired kan..moh ler kita mengabeskan voucher2 movie yang ada

ari jumaat tgk cite the shallows
cite pasal sorang pompuan ni pegi meluncur dekat satu pantai rahsia la kononya..pantai yang orang tak tau..so masa dia sampai ada 3 orang je yang tengah meluncur..sebab tu kan tempat rahsia..so xde orang..abes je mamat dua orang tu meluncur maka tinggal la dia sensorang je...

masa syok2 meluncur sekali ada jaws serang dia...kaki kena gigit dengan jaws nasib la ada satu batu kt tengah laut tu tempat dia berlindung selama air surut..so dari situ bermula la kisah mcm mana dia survive dari jerung yang dah kepung dia.so far cite dia bes juga cuma slow sikit.



.
ari sabtu tengok cite skiptrace, kita ni klw cite jackie chan so far mmg tak pernah miss,kelakar..sangat kelakar..hehehe..tu je la nak cakap nak tau cite ni pegi la tgk sendiri ok, sangat rekemen cite ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

cite shallow tu ingt aritu nk tgk ms redeem voucher tp blum kuar..tu tgk ghostbuster

eima said... [Reply to comment]

shallow tu dah tgk tp pirate la .. hehe mmg best ...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nak ajak husb tgk skiptrace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...