MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 12, 2016

nasi berlauk kak la padang balang

rindu.........lama gile tak makan sini...oleh sebab aritu kita single budak2 g umah nenek..so apa lagi..merayap la wei hahaha..ni la masa ibu utk bersendiri merambu ke sana ke mari kekeke....

msg la kawan opis tu kot dia nak ikut skali kan..pasai dia suke makan nasi berlauk kat sini..pastu tgu dia tak reply2 kita pon apa lagi pegi je la sensorang..ahh xde hal ok nak makan sensorang lagi plak dah lama tingin ngidam nasi berlauk kak la yang sedap nak mati ni hehehe....

kita pernah buat direction kedai ni kat entry lama..sorry xde alamat lengkap tp agak2 klw korang nak pegi tak tau direction mai wasap saya nanti saya share location sebab ada lock location kedai ni ramai sangat kawan2 tanya direction ke sini..

serius cakap ini lah kedai nasi berlauk,gulai itik serati, nasi kerabu, nasi dagang & lain2 makanan kelantan yang paling sedap kat KL orang lain saya tak tau tp klw saya yes saya kata sini paling sedap.

kemain napsu makan tu..
nasi berlauk ayam kampung ngan daging goreng kenyang sampai malam haha..serius ari ahad tu mmg tak lunch..sebab amek heavy breakfast ni kul 7.30 baru la kita lunch+dinner skali


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sodap tu tp tk smp2 lg nk try

ibuayu said... [Reply to comment]

ayam goreng kg ke nana

iduraz said... [Reply to comment]

betul nana...sini paling sedap...kitorang poh dh naik ketagih..hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Buka dr pukul brp smpi pukul brp ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...