MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 10, 2016

potluck raya

ni cite minggu lepas ngam2 syawal yang terkahir..buat potluck mengejut ehehe..mana taknya ari isnin baru diskas memasing nak buat potluck..ktorg ni bukan nye apa susah nak plan proper sebab mesti tak jadi punya..ni mmg last minit je..set2 sape nak bawa apa jalan....

walaupon hanya bebudak tingkat 2 je yang bawa makanan ni pon dah mcm2 ada..kita kali ni buat mehun sup, klw thn2 dulu buat rendang, laksa, kali ni mehun sup la plak..ada menu2 lain rendang ayam, sambal jawa, lodeh, cream puff, choc brownies, congo bar, buah &kek

meriah makanan..makan dari lunch membawa ke petang siap boleh tapau lagi...sonok kan buat makan2 gini siap md pon turun makan sekali sempoi punya md makan pakai polisterin je hehe..














Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

IdaShazana said... [Reply to comment]

meriahnya. terliur tengok choc brownies tu

Mar Mansor said... [Reply to comment]

sedap2 semua tu...ada petai pulak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...