MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 9, 2016

redeem 8 tiket free @ wet world shah alam

alhamdulilah...rezeki..aritu kt fb wet world dia ada buat contest la..sape share gambar lama2 yg pernah korang amek kt wet world dia akan bagi 4 keping tiket sorang..kita pon buat la utk fb kakak & adik kita so total dapat la 12 keping tiket semuanya..

ari ahad aritu kita g redeem 8, pegi 7 orang , darwish xyah tiket so ada balance 2 tiket tu kita jual je kt orang2 yang tengah q hehehe...tiket dewasa RM25 kanak2 RM10 kita jual 2 keping RM30 jadi la buat modal sewa loker hehe...bole lagi meniaga plak kan? ada lagi 4 tiket nama adik dia tak redeem lg

ktorg mandi kul 11 lebey gitu sampai la petang kul 4 lebih..tu pon tak puas bebudak xnak balik! adoi...geram tol si darwish xmo naik...hahah padahal dah itam2 legam dah memasing tu..tak puas2 lagi..tak reti2 penat dia...kita sempat la juga main slide panjang tu ngan bubuzela tu..jerit2 sampai keluar anak tekak naik ngan mia hehehe....

dulu masuk murah je..skang ngan ada gazebo, locker, sewa tube seme duit wei! gazebo tu sewa RM150 deposit RM100 xkuasa la akak nak sewa hahaha...locker amek yang boleh buka2 tutup tu..RM20 depo RM20 klw amek locker biasa tu dia bole buka 2 kali je pastu xleh guna dah..kita ni banyak kali dok buka tutup locker amek duit la amek kamera la amek phone la..so better amek yg jenis multiple use tu.sewa tube xingat berapa, kakak yg sewa kita share2 je...

rombongan cik kiah
 tiket free!



 nampak kan muka teruje budak tu

 boom! tpercik2 air









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xpnh pegi sini...tp nmpk mcm best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...