MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 6, 2016

31 ogos @ klcc

bukan semangat nak sambut ari merdeka..tapi semangat nak tengok bunga api...aritu new year bawa budak2 g klcc skali stuck dalam jemmm udahnye tak sempat sampai klcc sampai depan ampang park terpaksa benti kete tepi jalan tgk bunga api kat atas bumbung hotel..new year aritu xde bunga api dari klcc

so kali ni mmg dah niat bawa budak2 tgk bunga api kt klcc so kena keluar awal skit la..10.30 dah keluar..klw nak dapat parking pastu nak elak jem mmg kena keluar awal la..konon2 nak park kat parking taman klcc skali parking tu di tutup plak..sudahnye parking tepi jalan kat area bangunan felda jalan kuda tu..gigih kan?

bukan apa..budak2 klw bawa tgk bunga api sonok tau diorang..xyah kata budak2 kita ni mak budak pon klw tgk bunga depan2 dekat depan mata live gitu pon sonok ini kan budak2..tengok darwish kemain hepi tau...sonok gile dapat tgk bunga api live...ni pengalaman pertama darwish la tgk bunga api besar camni

abes tgk bunga api anta budak2 balik umah tokwan ibu dia g melepak minum ngan cik azie..konon nak melepak makan pulut mangga kt suraya tomyam skali penuh! tapau la bawa makan kt titiwangsa..hahah dating ngan cik azie kt titiwangsa..xsangka plak masa tu kul 1 lebey orang ramai gile kt titiwangsa main basikal yang 3 seat tu cam bes je nengok
 






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

ZULHILMI TEMPOYAK said... [Reply to comment]

seronok jugak. layan jugak. eheheh

mummy aryuee said... [Reply to comment]

salam. dekat area mana dia tembak bunga api ni yer?

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

cantik gambar waktu malam.. gune setting night ke kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...