MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 23, 2016

hari kedua di villa d afro

ok aktiviti hari kedua...ktorg skip breakfast dekat hotel..sebab irsyad & qisya bangun lambat..so kita g tapau je nasi lemak kat rnr simpang empat tu, pastu balik tu singgah beli pelampung budak2 amie  qisya xbawa pelampung.tapi sebelum g bfast tu kita pegi water world nak jual tiket masuk 4 adult & 1 kid. tengok ramai yang g kita g la sorang2 tanya nak beli tak tiket kita nak jual murah2..gile orang xnak?murah dari kaunter kan licin sekejap je tiket..dapat la RM160 lepas kasi discount hhehehe...

balik villa kasi bebudak makan kenyang pastu memasing terjun kolam lagi..mandi la diorang sampai puas..ni la first time darwish minta nak naik hahah bayangkan la betapa puasnye dia mandi sampai dia sendiri minta naik penat katanya...hahaha rasakan situ mmg nak kasi dia mandi sampai puas pon kalau tak bile g swimming pool melalak2 xmau balik nak mandi lagi

dah kul 12 pasya balik, wan datang amek kat melaka sebab diorang nak g kenduri..so ari kedua tu setengah hari je pasya ada ngan ktorg...abes je bebudak mandi memasing tido..penat kan..ngan kita2 hanyut..bangun kul 3.30 pastu kul 4 terjun kolam lagi...

malam tu sebelum dinner dekat golf club singgah dulu kat old west, kali ni kita jual tiket old west plak dapat la RM200 semuanya..wehuuu syokkk orang g holiday duit keluar tapi kita g holiday duit masyukk hahahha,settle jual tiket tros dinner kat golf club pastu balik umah tido....















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Terer betul nana anak beranak ni ambil gambar dalam air pun boleh senyum lagi...
Good job..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

mahsyukk.. gi bercuti pun $$ tetap masukkk haha!

E'in said... [Reply to comment]

kat melaka ke tmptnye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...