MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 22, 2016

hari pertama di villa d afro

 ok kita mula kan story pasal oliday aritu ek...sampai villa kul 2 terus boleh check in sebab villa dah available..dia minta deposit RM500 (villa xde iron klw nak kena call diorang antar) towel seme ada 8 helai.masuk je villa rehat2 kejap budak2 dah menggeletik2 nak terjun pool...siap2 simpan barang tros tukau baju mandi diorang

maka bermula la episod berendam alahai kemain seronoknya diorang...ni first time kan dapat cuti sama2..selama ni selalu berkumpul kt umah je...darwish ni la first time kita lepas dia kt kolam besar kemain dia berani terjun2 ngan pelampung dia sikit tak takut..tapi ada 2,3 kali mcm nak tertonggeng lemas serik sekejap dia. adala dalam sejam lebih gitu diorang mandi..darwish sampai minta nak naik hahaha..nampak sangat mandi sampai puas kan..sampai dia sendiri minta naik..kalau tak xreti2 nak naik

malam tu lepas magrib dinner kat golf club bole tahan jauh gak perjalanan dari villa nak ke gold club ni ..sekeping dua je gambar sempat amek..memasing bz ngan anak henpon simpan je dlm beg.

sebelum gerak pose sekeping sedondon tudung ariani tu deah sponser







.










Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...