MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 15, 2016

menang shopping voucher RM100

 alhamdulillah...dalam pada tak nak masuk tu..masuk juga hehe..sebabnya contest ni dia ada hadiah mingguan & hadiah grand prize...memula ingatkan yang mingguan dia kira pembelian terbanyak tu malas join memula..tapi bile tgk ramai kawan2 menang just anta 2,3 resit je kita pon join jugala..sebab mmg bajet menang weekly je..nak menang pembelian terbanyak kirim salam je la heheh...

kita join week 3 tema bersukan...alhamdulillah...gambar ni saing2 amek gambar everyday, gambar ke-2 dari gopro yg menang contest...mmg tak sesia beli gopro aritu.terbaik gambar dia.hadiah dia shopping voucher RM100 syukur...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...