MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 7, 2016

snokerling @ marine park pulau perhentian

 ok aktiviti hari pertama mula 3.30 petang dah releks2 dalam bilik seme siap2 berkumpul kat jeti untuk snokerling kat marine park, kalau nak tau kat perhentian kecil ni xde tempat nak mandi pon sebab penuh bot nelayan..so depan2 chalet tu mmg bole lepak je, mandi xleh..tp xpe sebab aktiviti padat diaorang dah sediakan nak mandi tunggu je la diorang bawa

kalau nak compare marine park perhentian dengan redang lagi cantik redang lagi lah..tapi apa2 pon perhentian cantik juga.dia bagi masa mandi dari kul 4-6 petang..puas gile snokerling cuaca cantik petang tu..mmg puas amek gambar dengan ikan..ni first time bawa gopro masuk laut mmg puas hati gambar2 seme cantik tak sia2 beli.

dalam kul 5.30 camtu masing2 dah penat..malas tunggu kul 6 kita pon panggil boatman bawa balik ke chalet, nak ke marine park ni ada la 5 minit gitu je seberang laut je xjauh dari chalet dah nampak marine park tu.lepas magrib dinner malam tu mmg penat gile..abes2 makan tros naik bilik tido! hehe..xde pon g jalan2 kwasan kampung











 banyak btol ikan



 mata bertentang mata hehee



 ok dah jom balik penat weh snokerling lama2 ni nak berenang mmg banyak guna tenaga
 muka dah berkilat dah tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

dorsett pink said... [Reply to comment]

best nye dapat pegang ikan. ehhehe

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

cantik gambar.. :p

dilazfamily said... [Reply to comment]

Seronoknya. Nak juga camni, Tapi Dila x reti berenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...