MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 20, 2016

this is klate!

balik dari perhentian kami singgah ke besut beli keropok lekor, lepas tu terus ke tumpat kelantan, sebab salah sorang ahli rombongan kita ni orang kelantan..so dia ajak la singgah umah dia rehat2 dulu sementara tunggu flight kul 11.30 malam.

kul 2 tu lunch dulu umah kawan..pastu tido rehat2kan badan.. petang tu g jalan2 dekat pantai sri tujuh..xde apa pon kt sini..air dia kotor ombak kuat mmg xde orang mandi pon..kita pon pegi just nk amek gambar je...

balik dari pantai sri tujuh nampak ada sawah padi, aihh...kita ni jenis klw tgk sawah mmg melonjak2 hati nak berenti hahaha...mmg suke amek gmbr kt sawah sebab cantik...so kawan kita tu pon berenti la kasi chance kita pose2 puas kt sawah padi on the way balik tu singgah plak kt patung buddha tidur tu...(singgah amek gambar je ok..) sebelum ni pernah lalu je sekali gile ko magrib2 g singgah tempat camtu kan..dah la tengah period time tu (katanya dalam patung buddha tu ada simpan abu mayat)

malam tu flight kul 11.30 sampai kl 12.30 pastu first time amek uber murah kot dari teksi biasa...tau x berapa ktorg dapat dari klia ke keramat RM80 je dah la midnight time tu...klw naik cab confirm xlari RM130 keatas, siap amek no phone budak uber tu senang nxt time nak g airport bole calling2 dia je








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...