MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 5, 2016

cinta masam manis

dah lama rasanya tak layan drama2 kul 7 kat tv3 serius lama..ada dekat setahun tak tengok drama

1. sebab time tu biasanya dok atas jalan nak balik umah..so sampai umah dalam 7.30 so penat2 xde masa nengok tv
2. sebab banyak drama cam sampahhhhhhhhhhh hero kayu heroin kaku pelakon baru tah sape2 xkenal mmg xlayan la....
3. seme cite stereotype..ulang2 kena kawen paksa laki ceo gitu la tak sudah..malasssss layan

tapi baru2 ni bila tengok je iklan yang ada drama baru hero dia zamarul tros xsabarrrrrrrrrrrr nak nengok hahaha...sebabnye kita minat zamarul ni...versatile ok! mmg suke dia...satu lagi suka azhan rani mmg fav diorang ni...

bila layan je episod 1 tros bes & melekat la utk episod2 seterusnya..tapi masa post kt fb pasal cite ni, kawan blog jue kata dia dah tgk sampai abes! ehhh xle jadi ni kita pon minta dia link & tros download hahaha.....so weken aritu dah abes dah layan sampai episod 24 serius best gile cite ni!

sweet ok orang tua bercinta ngan budak muda beza 20 tahun...alahai tesengeh2 tau layan drama nih hahaha....

nah ni link klw korang nak download sama klik la situ k...

   http://www.kbergetar.com/2016/07/drama-cinta-masam-manis-tv3-akasia.html?m=1

masa first episod tu kita ada la komen kat insta zamarul ni....2 ari lepas tu dia follow kita lah!! hahahaha omaigod pakcik kopi follow kita!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

link tu kena dowload br bole tgk ek...tu la sweet citenya....sebelum cite ni pernah nmpk die area shah alam..ngan kete sport car..kerlas pakcik kopi follow

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

akk pun layan...hubs sukala..sebab beza umur kitaorang mcm tu jugak..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...