MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 21, 2016

cuci kusyen kereta murah!

sebenarnya dah lamaaaaaaaaaaaa gile dok cari kat mana la tempat nak cuci kusyen kete yang murah2 sebab xlalu dah nengok seat kete dah macam hape cam belacan pon ada! tau la kete ada budak2 ni apa je yang tak pernah tumpah?susu la, air kotak la aiskrim la..ubat gigi pon pernah si darwish picit creetttttt baik nye melekat kat belakang seat passanger..tau la budak bertuah tu..orang bawa g giant g li barang dapor segala dia dok diam2 kt belakang buat projek buka darlie sakit ati btol

aritu ada la sevey dah orang dok share kt fb...kita wasap seminggu kendian baru dia reply...harga mahal gile plak tu RM200 satu kete...tros xjadi buat..pastu xlama tu budak opis ada share satu page n dagang car care bile nengok quotation dia bermula dari RM80 wahh terus kita call tak menyaba2 ok..hahaha...borak2 nye borak ngan brother tu ok la..dia suh wasap details seme nanti dia akan bagi bila date yang dia free...

memandangkan dia bz banyak appointment nak cuci kete orang seminggu juga la kena tunggu date yg kosong..time tu dia yang tetapkan..so ari kamis lepas tu kita sampai opis parking kete btol2 bawah pokok (diorang request klw bole parking bawah pokok so nnt diorang wat keje xla panas sangat) ok kebetulan sampai opis port bawah pkok tu kosong..

dalam kul 4 diorang call cakap dah sampai..kita pon turun kejap g kat parking, diorang suh buka kan je pintu kete, kunci kete diorang xnak pegang dia cakap jumpe lagi sejam stengah...dalam kul 5.30 diorang msg cakap dah siap dah..

kita tak saba2 ni nak tgk result..sampai kt parking wahhhhhhhh bersihnye seat nampak cam baru wooo...puas hati giler!!!!!! best btol service diorang..xyah susah2 pegi anta kete kat diorang, tak yah susah2 tinggal kete kat kedai diorang sendiri datang kat kita.

masa baru lepas basuh tu seat basah skit la..dia pesan balik keje tingkap jangan tutup rapat, biar udara masuk cepat skit kering..esoknye seat masih basah lagi...tapi bila dah parking kete tengah panas kt opis balik keje kul 6 tu kering tros seat.untuk kete kita jenis saga ni dia cas RM90 amek masa dalam sejam stengah siap. so korang klw berminat nak cuci seat bole roger

6012669 9926 (Jep)
6017489 9273 (Jie)


bole terjah fb diorang  Dagang's CAR CARE


ok meh blanje gambar2 sebelum




ni plak gambar2 selepas cuci




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...