MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 18, 2016

dapat set shampoo mahal

aritu ada menang kat ig pureology malaysia, submit je gambar aktif tengah bersukan camtu la..lepas tu terpilih menang hadiah pon cepatnye dia pos..sebenarnya tak sangka plak hadiah dapat tu semahal ni...ingatkan dapat set kecik2 je..

masa dapat hadiah dia siap bagi harga setiap satu2 barang total nye RM429 mak aii mahai gile set penjagaan rambut sampai 4 ratus. xpernah dengar juga brand dia..tapi under loreal brand pureology ni..disebabkan kita xpakai so cam biasa nak letgo RM250 je sape minat or sape pakai brand ni klw nak beli bole wasap 0197942480 ok, babai.....



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...