MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 20, 2016

first time bli tudung kat muaz

 dulu pernah la masuk muaz kt jalan tar yang kedai belah dalam tu kat pasar malam, tengok kan tudung seme tak berjenis je..so xde napsu nak membeli..nengok2 je..

last 2 weeks ada keje sket kt area situ, kebetulan plak aritu ari jumaat lunch lama kan..apa lagi panjang langkah la masuk muaz yang depan jalan besar kat jalan tar tu kira sederet2 pustaka mukmin tu...bile masuk cam impress plak nengok tudung dia lawa2...kemain mcm2 pesen mcm2 design...

harga tok sah cakap la mmg murah gile compare kat luar...murah dari pasar malam tempat biasa kita beli tudung.tapi nye nak membeli tudung sini kene belek btol2 la..nama pon murah kan kadang jaitan mmg out..kadang ada tudung yg kotor sebab dia lambak je gitu kan..tapi serius seme tudung dia mmg lawa2...cuma kena pandai pilih pandai belek nak cari yg elok..

oleh sebab time tu duit pon xbape nak banyak..masa pon tak bape nak banyak..sempat rempat 3 helai je...beli 2 helai yang rege bawah RM10 selai lagi instant shawl siap ada beads atas kepala RM17 je..giler gerammmmm

sebelum gerak muaz singgah dulu kebab sedap ni sebelum abang tu tutup g semayang jumaat kita sambar dulu seketol..rindu aihhh lama gile xmakan kebab peberet ni..kebab tersedap dalam kelumpo!

 RM9.8 je harga cam xmasuk akal shawl ni cantik kain jenis terletak & jatuh senang bentuk
 yang ni plain shawl jenis bubble
 rembat 3 lai opismate kirim
 yang ni shawl kita satu RM8 lebey satu RM9.8
 instant shawl ni rege rm17


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...