MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 6, 2016

kl fabulous food hunt 2016

hai..berjumpa lagi dengan kl fabulous food hunt untuk tahun ke-2, kita diminta oleh geng2 utk kekal join event ni heheh..maybe sebab kelebihan kita banyak tau tempat2 makan..ok cam tahun lepas juga...tahun ni ahli masih kekal 3 kak liza, elina cuma sorang ahli baru, azie wife dayat. acara bermula dekat lanai matic.flag off kul 11.30 pagi

tahun ni juga abang teksi di kekalkan kita upah kawan kita hehe..dapat la murah skit..bayar kt dia RM100 je sepanjang race aritu. overall walaupon penat tapi serius seronok..mmg best bile kita dalam race..paling best dapat try makan tempat2 baru so lepas ni klw agak2 xde idea nak makan makan bole la try tempat2 yang ktorg terjah aritu



pose dulu sebelum event start
ni antara geng2 contest yg join sama
 semua ada 8 checkpoint ada 8 ni ada 3 tempat yang kita pernah makan
1. dapur sarawak & 2 nasi lemak bawah pokok wangsa melawati
 sebelum memulakan task makan ktorg buat tugasan foto dulu
kena bergambar dengan 2 orang penumpang dalam lrt dengan keadaan gembira, gembira ok kena suh duorang mamat tu senyum hahah..dedua ni bukan orang malaysia
ok task pertama kena makan laksa penang dekat warung asam pedas jalan raja uda, ni kita makan sebab kita hantu laksa hehe..ok laksa dia sedap next time bole terjah lagi..makan cepat2 tros ke next check point

.mee kolok @ dapur sarawak elina nye task, sini mmg sedap la sebab pernah makan kt sini
lepas tu singgah dataran merdeka amek gamba 2 orang hali grup dekat i love kl tu
ni task bergambar no 2
lepas tu terus ke jalan chendasari, tugas azie kena makan mee wantan
next ke kedai bawah pokok jalan akar kak liza makan tosai & puri
next kak liza juga makan nasi daun pisang kt jalan telawi 3 bangsar
seterusnya ke sg penchala makan nasi daging merah loqstaq kali ni elina plak makan
ke wangsa melawati makan nasi lemak rendang ayam kita nye task
mmg dah biasa mkn sini
next last pitstop yong tau fu kg pandan jalan thavers azie nye turn
akhrinya kami sampai balik ke matic dapat no 53 out of 150 group..jatuh merundum gile! last year dapat no 31 sipi2 nak dpt tempat 30 (hadiah dari 1-30)
tumpang hepi bila geng contest juga menang juara tahniah daud! & tahniah juga dayat no 5

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

daud tu asal ada apa saje yg melibatkn hunt2 ni mmg slalu menang...syok uolss mkn mcm2 kn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...