MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 4, 2016

sebulan sekali..

tak leh tahan tau..sebulan sekali sure nak kena terjah...boat noodle ni mmg bebetol berhantu tau!
ni cam bese lah..weken time masa2 sendirian tu ajak la kawan opis teman g makan sini..sebabnye dia pon hantu boat noodle gak..so ada geng sama2 hantu hahaha...

mmg klw dtg sini xde menu lain balik2 itu je aku makan..mmg pesen gitu xberani cuba yg lain takut tak sedap tapi kt sini rasanya tak de yang xsedap..dok amek2 rasa dari pinggan kawan sikit2 mmg sedap seme makanan dia

klw mai sini kita akan oder cha yen, sangkaya & egg noodle kuah dark soy sauce tu.amek 4 bowl je cukup xle lebih nanti xabes.sape suka makan sini angkat tangan!




.ni azie punya dia jenis suke mencuba ni ala2 kerabu maggi la..sedap nak mati nama dia yum mama
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

nanti nk try yg egg noodle...sebelum ni try yg biasa tu xbrp kena ngan tekak...tgh tgu voucher xsmp2 lg nk p redeem..rindu sangkaya hehe

- dieyana - said... [Reply to comment]

nanti nak try kerabu Maggie..sangkaya mmng sedapp!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...