MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 28, 2016

short vacation @ grand lexis PD

 sebenarnya dah lama...sangat2 lama teringin nak bawa budak2 holiday sini..mengenangkan harga yang tak berapa nak murah tu kita pendam kan je la hajat tu...xpe la tunggu..tunggu nanti2 ada rezeki terpijak ke bole la pegi....

alhamdulillah...rezeki budak2...mmg niat nak happy kan diorang allah permudahkan semua...masa booking ni matta fair buat online promo...mmg dekat sebulan klw tak salah promo kat web dia..tapi dok nengok je...blom terbuka hati nak beli...geng2 bff seme dok hasut suh beli tengah promo tu murah sikit la dari harga asal..murah sikit pon tetap xmurah la hahahaha....ok la tah camane last promo tu tetiba dapat rezeki terpijak orang kata...lagi 3 jam sebelum habis deal sempat la rembat voucher ni...beli online kt web grand lexis deluxe suite ni harga promo katta fair RM550 klw purchase direct hotel RM650 kalau tak salah...

ok bile dah beli tu kena plak cari date utk pegi..sebenarnya klw ikutkan nak pegi time PH bulan lepas tak ingat time cuti ape tah..tapi kena surcharge RM180 makk aiii dah bole book satu hotel lg kt pd utk 1 nite..hahaha..so kensel...cari la date yg kosong...maka date 22 oct tu je date yang terdekat yang kosong...ok redah aje..

check in kul 4, tapi kita sampai hotel kul 3, settle register kt recep seme 3.30 dah bole check in dah....masa on the way ke hotel mia ada tanya ibu..hotel kita pegi ni ada swimming pool tak? kita cakap xde la kakak..hotel tu xde swimming pool..muka dah sedey dah kawan tu hahah ye la siap bawa pelampung seme kan skali kita cakap xde kolam..

masuk2 je dalam bilik kita cakap mia..ibu ada surprise..sambil jalan tu selak curtain pastu nampak kolam....dia punya teruja..ngan adik2 teruja sama wowwwww kolammm mama! kata awish hahaha...sonok gile tgk diorang happy...dah masuk2 tu dedua tu tak panas bontot dah..xsabar nak terjun...terus tuka baju mandi kasi diorang berendam..mandi la korang sampai puas....si darwish mandi sampai panggil kita nak naik..penat dia kata hahaha..amekkan mmg mandi sampai puas kaedahnye kakak pon sama..dekat nak magrib baru naik...sonok sangat gamaknye

bilik no H128 dair recep area tu naik buggy igt jauh la biliknye..xdan panas ponggong sampai dah yang ni garden view tau bukan sea view 
 besarrrrrrrrrr ok..dalam ada 2 katil king
 toilet pon besar gile tp xde bathtab

 ada microwave, iron & iron board pon ada xyah call house keeping anta

 kolam kt luar...igtkan jenis kolam attach dalam bilik tu yang tu lg mahai la kot
 sonok sgt muka diorng tu
.
bakpe ibu nampak ketot hahahaha


 kita mandi kejap je..pastu dok lepak atas katil sambil tgk tv sesambil tu monitor la bebudak kt luar tu
 pepetang yg syahdu dapat minum teh panas ngan roti telor nikmat sgt rasa(bawa bekal dari umah heheh)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Idlan Irsyad said... [Reply to comment]

bestnya.. bila dapat merasa p tempat camni..

eima said... [Reply to comment]

x berkesempatan lagi nk bw budak pi sini .... tgu ada rezeki lebih sikit boleh dtg .... mmg best 24 jam boleh mandi

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu dah lama tak bawak anak2 gi cuti2 weii

bestnye lexis ni..kta nak mandi pun tak yah nak cover tudung bagai kann

Ann said... [Reply to comment]

ok juge type yg ni bertutup keliling xdak org skodeng...heheh

sonoknye tgk dak2 gumbira kan..

smg rezeki ibu sentiasa murah

Ainin Sobiha Salim said... [Reply to comment]

Wow..bestnyaaa... Nanti kalau ada kesempatan, boleh lah pergi sini.. :D

mama tisya said... [Reply to comment]

grand lexis mmg best...dlu yg deluxe suite ni 1 katil je...skarang dh 2...tp yg ni kalo ujan mmg mandi pool tu berhujan la...kita dlu yg garden...ingt nanti nk try yg water chalet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...