MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 17, 2016

spent time ngan anak2

apa saje utk korang anak2...ibu larat ibu bawa la..tak larat dok la dendiam kat umah..ekceli masa cuti isnin public holiday aritu mmg konon nak dok umah je...tp masa ari ahad tu si kemetot tu cakap nak main kt taman..tapi sebab aktiviti ari ahad tu dah malam baru abes merayap so kita tunda la bawa taman esoknya...

alahai kemain sonok la mamat tu dapat main kt taman...kita ni mmg malas sket bawa g taman hahaha..sorry la anak2 ibu xberdaya kenkadang nak layan korang sensorang...xpela diorang paham kot situasi ibu tapi ada masa ada kelapangan ada kerajinan ibu bawa juga korang pegi main camni tp xle selalu la

klw dah bawa g taman duit mmg xle la bawa singgit dua...mcm2 plak org menjual2 belon upin la air la jajan la bubble tu la..nampak bubble nak bubble..dah beli 1 soh share2 sorang la merajuk plak nak juga..ni la buat aku stress ni kadang hahaha...tapi xpe sebab bukan selalu aku layan kan je la anak2 oiii










Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...