MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 14, 2016

the parenthood playland @ sunway pyramid

 ni la dia bila kemalasan melanda nak update blog...keje melambak2 xde mood nak update hehehe...ni seme cite2 basi 2 minggu lepas...ari ahad bawa bebudak jenjalan seharian..ulang suara seharian..ni sebagai ganti balik masa diorang sebab ari sabtu ibu dia g treasure hunt tinggal seharian..so hari ahad tu kaver la seharian spent time ngan diorang..

pagi2 dah keluar memula breakfast kedai mamak...memandangkan darwish skang dah agak behave so dah ada kekuatan skit la nak bawa bebudak ni keluar bertiga 2 jauh2 sket hahaha....settle breakfast kasi diorang makan kenyang2 terus gerak ke sunway pyramid nak redeem ticket the parenthood playland yang menang kt fb sunway pyramid..sedang elok la tiket tu menang 2 keping molek sorang satu dapat masuk free...kalau bayar RM50 sorang (sesape nak dtg makesure bawa stokin k..beli sini mahai..stokin rege RM2 dia jual RM7)

selalunya kita biasa g dekat sunway putra mall tu, tapi yang kat sunway pyramid ni lagi best sebab slide dia 3x ganda lagi tinggi dari sunway putra mall..cam biasa la mak pak bole naik sama slide tu dengan anak2. kita naik 2x je..sebab xlarat nak naik tu berliku2 nak sampai ke slide dia tu..kita memang saje pegi pagi2 10.30 dah terpacak sebab tau klw tengahari sure dah ramai sure pack

dah kul 2 cam tu bebudak dah lapar so terus gerak ke nexus bangsar redeem balance voucher ada tinggal RM70 aritu menang voucher RM200 so bawa la bebudak makan kat paparich mengabeskan voucher.settle makan seme balik umah dulu...solat2 seme pastu book wayang on9 nengok dekat tgv aeon au2 kul 5 kul 7.30 baru balik umah phewww........hambek kan keluar dari kul 9 pagi sampai 7.30 malam baru balik..puas betol muka diorang..nampak seronok betul

ye la bukan senang ibu nak bawa jenjalan camtu..memang bole kira stahun ni bape kali bawa keluar hahaha...klw ibu kerajinan & ada kekuatan mental je ibu bawa tapi nengok skang darwish kemain behave bole dengar kata sket tu yg berani bawa tu









 my fav mee kari mmg sedap mee kari paparich
 ni pon fav desert gak klw mai makan sini

 singgah tgv tgk cite miss pregrines

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Eray Majid said... [Reply to comment]

bestnya bawa anak-anak keluar, mesti happy. plus cerita si pengasuh burung pun memang best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...