MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 30, 2016

bila dah menang dan menang

dia kan mmg mcm ni ...kalau xmenang lama xmenang.cuba kalau dah menang ari2 pulak menang... lagi pulak aritu menang 10k tu memang badi sungguh lepas tu lama xmenang susah btol nak sangkut.

ok la nak share kemenangan kecik2 kt fb & IG

ni menang contest bff just submit gambo kt ig je dapat 2 dd cushion brand kaay cosmetic
 menang tempat ke-3 contest fernleaf yang ni submit via wasap je adik pon menang juga dapat sharp air purifier
 yang ni menang kt fb just pos iklan jual barang kt mudah lepas tu tag kawan2 hadiah dia dapat card touch & go RM50


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...