MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 1, 2016

bye..bye...grand lexis

 ari kedua kat grand lexis celik2 je mata si mia terus terjun kolam...7.30 dah masuk kolam..si adik nengok kakak mandi mana bole nengok saje..geletis2 la nak turun mandi sama...punya la lama diorang mandi sampai dekat kul 10..tu pon xmau naik lagi tu...umpan di darwish mandi dalam toilet...cakap jom sambung mandi air panas baru la dia nak naik..dah naik sejam plak mandi dalam toilet hahaa...gasak korang la..janji korang bahagia

pagi tu ingat nak beli breakfast kat luar..tapi bila dah makan roti telur, pastu ada bawa bekal roti gardenia seme kenyang la plak..so xde la keluar g bli breakfast...hotel sendiri ada jual breakfast diorang bawa ronda naik buggy...kejap2 bunyi hon cam mamak roti tu...bile usha makanan diorang mehun, nasi lemak dalam bekas sebekas RM10 terus xjadi bli hahaha..klw bli nasi lemak kt luar bole dapat 3 kot siap lauk 2 bagai.

dak kul 11.45 tu terus checkout balik kl....abes la sudah percutian 2 hari 1 malam kat grand lexis...seronok...klw ada rezeki nak datang lagi...klw tak keluar duit sendiri nak datang la hahaha...







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Kalau free memang best Nana hihihihi

Afasz said... [Reply to comment]

ya Allah syok la free... teringin nk pegi sini. >_<

~aSHa~ said... [Reply to comment]

wowwwwww bestnye la....

dorsett pink said... [Reply to comment]

Lepas ni pegi leis Hibiscus pulak.lagi best dari grand Lexis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...